WEBSITE

Foreningshjemmeside til jeres forening

Foreninger administreret af ADLEX-MÜRSCH Ejendomsadministration A/S tilbydes egen foreningshjemmeside. Herfra opnås direkte adgang til foreningens egne dokumenter, som løbende opdateres af ADLEX-MÜRSCH Ejendomsadministration A/S. Hjemmesiden letter bestyrelsens arbejde, styrker kommunikationen med beboerne og mellem eksterne samarbejdspartnere som f.eks. foreningens bank, revisor og forsikringsselskab.

Dokumenthåndtering

Dokumentarkivet indeholder foreningens årsrapporter, godkendte budgetter, generalforsamlingsreferater, vedtægter, husorden, energimærke, kontaktoplysninger til foreningens faste samarbejdspartnere og meget mere.

Dokumenterne er kun tilgængelige for personer med adgang til foreningens personlige loginoplysninger. Loginoplysningerne kan herefter udleveres til foreningens beboere, bank eller evt. mæglere i forbindelse med salg, der selv kan hente og printe dokumenterne.

Med et basissite fra ADLEX-MÜRSCH Ejendomsadministration A/S får din forening en flot og moderne hjemmeside, hvor foreningen selv kan personificere udtrykket ved helt eller delvist at bytte billederne ud med fotos af jeres nærområde og bygningen.

Der er sat fokus på brugervenlighed i opdateringen af hjemmesiden, derudover får i en brugsvejledning til brug for jeres foreningssite. Alle medlemmer i foreningens bestyrelse kan altså redigere billeder, dokumenter og opdatere nyheder.

Se et eksempel på en foreningshjemmeside her.

Kontakt jeres daglige administrator for at høre nærmere om jeres muligheder for at få en foreningswebiste til jeres forening.